Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tvättstugan... igen då

Sunday, August 21, 2011

Tvättstugan... igen då

Nu är det dax igen då... ner till tvättstugan och hoppas på ström denna gång. Men icke! Vafan är det för fel. Där sprack min teori om att det är tidsinställt... i alla fall till 7.00. Denna gång lämnade jag tvätten där nere. Kan det vara så att det är tidsinställt fast fel tid? Testar igen vid 8.00, men nu är jag redit förbannad. Jag lär ju ska kontakta Melins imon och fråga vad det är frågan om. Är tvättiden från 7.00 ska det la funka från 7.00. Är den helt plötsligt från 8.00 är det hög tid att vi får en maskin till. Med en maskin är det svårt nog att hinna få allt torrt om man har två eller fler maskiner. Å, vad jag önskar jag hade en egen så jag kunde tvätta lite när jag ville och inte så mycket i stöten.

Det ska bli bättre väder idag. Det gillas inte. Jag ska absolut inte klaga egentligen, men just denna helgen hade jag ju hoppats på regnigt stanna inne väder. Detta för att jag vill fortsätta rensa min garderob och dammsuga och kolla på film utan att ha solen skinande rakt in och steka på. Men man kan ju inte få allt här i världen.

Har lite ångest inför imon. Eller ja, inte ångest, men en sån där jag-vill-inte-känsla. Känner mig lite stressad. Ska till jobbet och köra förmiddagen som vanligt. Dock är det lite felplanerat så jag har uroterapi OCH Botox. Det går säkert att lösa och jag kommer få ta Botoxen eftersom jag är den enda som kan det. Ganska kul, men det tar tid och sista patienten är klockan 11.00. Kommer säkert hålla på till 12.00. Normalt skulle detta gillas eftersom det värsta jag vet är dötid, men just i mon vill jag bli klar så fort jag bara kan. Så fort jag är klar ska jag ju nämligen sätta mig i bilen och åka till Västerås. Har sju journaler att gå igenom. Sju journaler borde inte ta direkt lång tid, men det ska ju alltid krånglas lite. Hon som ska ta hand om mig där tyckte det var alldeles för komplicerat att skaffa mig ett lösenord och ville tydligen inte låna ut sitt så hon ska sitta med mig!?! och knappa åt mig medan jag läser. Låter ju oerhört omständligt och man kan ju tycka att hon skulle ha nåt annat att göra, men tydligen inte. Jag kan inte se problemet. Allt loggas ju nu för tiden och skulle någonting konstigt ske under den tiden jag är där är det ju inte direkt svårt att lista ut vem som gjort det. Bara att acceptera I guess. Hur som helst är jag säkert hemma som vanligt, men det känns ändå som ett stressmoment att behöva åka dit.

Torsdag och fredag har urologen utbildningsdagar. Jag vet inte om jag tycker det är rätt namn för det, men så heter det i alla fall. Vi har ju under hela tiden jag jobbat på urologen blivit bortskämda med resor... för tre år sen var vi ju till och med i Amsterdam, men denna gång blir det på hemmaplan för att spara pengar.
Första förmiddagen ska vi arbeta i våra arbetsgrupper och ta upp sånt som behöver tas upp. Som ett långt mottagningsmöte då typ. Under eftermiddagen ska vi gå igenom laserbehandling av små tumörer i urinblåsan. Någonting två kan, men alla behöver kunna. Det är väl ok, men vad gäller för egen del känns som jag har nog med åtaganden ändå och jag har verkligen inte någon lust att bli inryckt på detta med. På kvällen middag (på slottet tror jag det var). En lugn sådan för min del eftersom jag ska köra på fredag. Till skillnad mot resten av världen tycker jag inte bjudmiddagar är det roligaste som finns, så detta hoppar jag gärna över. Får se hur jag gör.
Fredag förmiddag är ett stående inslag där alla olika arbetsgrupper ska berätta om vad de gör. Ett ganska onödigt och ointressant inslag enligt mig. Vi är nämligen en så pass liten klinik så vi har ganska bra koll på varandra ändå och det mesta av vad som sägs där kommer vara skåpmat.
Jag kan inte se någonting utbildande med dessa dagar alls faktiskt. Laserbehandlingen javisst, men det hade vi kunnat ta vilken dag som helst. Men å andra sidan är det ju ganska gött med en vecka som är lite annorlunda. Speciellt eftersom jag ska iväg direkt när det är slut på fredag.

Jaja, lite info om kommande vecka vart det visst där. Men först ska vi ju ha söndag och nu bär det snart av ner i tvättstugan igen för att se om det funkar och sen ut på morgonens löprunda.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: