Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Liten & ynklig

Sunday, August 21, 2011

Liten & ynklig

Förmiddag
Haft en ganska effektiv dag faktiskt. Innan klockan 12.00 hann jag med att springa, tvätta, städa och färga håret. Inte illa alls. Var så effektiv att jag blev helt apatisk när jag var klar. Satt här länge och bara stirrade och funderade på vad sjutton jag skulle hitta på härnäst.


Eftermiddag
Tillslut tog jag tag i mig själv och gav mig ut på promenad. Tog en som ledde till staden och gick in på Gina Tricot för att köpa nya leggings. Av nån anledning gjorde jag inte det... tror det var för att jag var så svetiig och inte orkade stå i kö. Hur som helst hittade jag en sak jag inte vet om jag älskar eller inte. Ett par leggings i manchester. Det låter ju helt fruktansvärt, men de var väldigt sköna och faktiskt väldigt snygga med.De ska jag nog unna mig när lönen kommer. Sen gick jag en repa till och på vägen hem gick jag upp till mamma och plockade upp lite post från golvet. Fasen vad reklam det kommer på ett par veckor! Lär väl va lika mycket igen när hon kommer hem om ett par veckor. När jag om hem kollade jag klart på Bridesmaids som jag började kolla på igår på Cillans inrådan. Det är mycket sällan jag gillar komedier, men denna var faktiskt riktigt rolig.

Ynk
Det är en ynklig tjej som skriver nu. Vristerna gör förbannat ont efter två dagars asfaltslöpning och två långa promenader på det. För det har jag bara mig själv att skylla... det förstår jag ju. Men sen dunkar det i skallen också. Höger tinning har besvärat mig till och från sedan i går kväll. Misstänker att detta beror på lite dåligt vätskeintag, men jag har verkligen försökt åtgärda detta idag och det har inte lyckats hittills. Sen besvärar mig magen också. Magen som varit så himla bra under semestern. Så fort jag började jobba igen och jag inte kan äta och gå på toa som jag vill slås den ut och nu har den besvärat mig sen i tisdags.

Allt detta gör mig lite nedstämd, vilket gör att jag saknar min goa Göteborgskille ännu mer. Han är så rar gällande min mage och den omtanken och lite kärlek skulle jag behöva just nu. Jag vet att det närmar sig att jag får träffa honom, men just nu är det föga tröst. Jag saknar ihjäl mig snart.

Sen har jag faktiskt lite ont i halsen också. Är det en sjuka som är på väg och kommer lagom till helgen skjuter jag mig.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: