Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: New Adidas

Monday, August 01, 2011

New Adidas


Fy så jag ångrade mig så fort jag gett mig iväg på min sneakerjakt. Tänkte (såklart) att jag skulle ta en kombo med en promenad och kände redan efter nån kilometer hur fruktansvärt ont jag har i fötterna. Inte så konstigt med tanke på att jag sprungit varje morgon, gått en mil varje kväll och däremellan gått på stan och diverse annat. Nu har jag så ont att jag knappt kan stå på fötterna. Så vad jag önskar tills i morgon är en regnig dag som får mig att stanna inne. Behöver städa också, vilket ju är helt omöjligt i denna hetta.

Anypoo... jag hittade mig faktiskt ett par sneakers... eller jag hittade faktiskt fler. Höll på att köpa på mig tre par, men gick till sist därifrån med ett. Ett par assköna Adidas för 250 spänn! Vet inte vad jag gillar den bruna sulan, men det är ju lite annorlunda i alla fall och dessutom är de görsnygga i övrigt.

Skickade en bild till Daniel på skon och det visade sig att han hade exakt likadana. Lite lustigt eftersom vi även båda har skon till höger. Nu använder ju inte jag mina så mycket eftersom jag tycker de är ganska obekväma, men det är ju lite roligt ändå. Vi får lägga upp ett schema så vi inte har dom samtidigt. Herregud det går ju INTE för sig att traska runt hand i hand i samma skor, haha.

Daniel och hans son ska på GAIS-match ikväll. Jag är faktiskt lite avis. Jag är ju ett sånt hardcore GAIS-fan nu... NÅRRÅ, det är jag inte. Dock tyckte jag faktiskt det var riktigt kul att va på fotboll sist. MYCKET roligare än att se det på TV. Jag tror dock jag skulle kunna tycka det var kul på TV med. Jag har ju kollat på VM en gång och då var det ju riktigt intressant. När man va med i matcherna från början och så. Ska försöka gå på fler GAIS-matcher i alla fall. Lär ju bli tillfällen.

Det är så överjävla varmt nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Försökte sitta på balkongen, men det var stört omöjligt. Och det är faktiskt inte mycket bättre här i vardagsrummet. Nästan så där så man får lite panik. Längtar till kvällen så det blir lite svalare. då ska jag fortsätta min MMA-gala också. Har inte riktigt ro att sitta still nu heller när det är så varmt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: