Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Utbildningsdag 1

Thursday, August 25, 2011

Utbildningsdag 1

Vet inte om jag tycker att utbildningsdag är rätt namn, men nåt ska man ju kalla det. Dagen började med att storchefen gick igenom verksamhetsplan, varumärke och ekonomi. Intressant, men mastigt och jag höll på att somna i den stora salen.

Sen hade vi eget i våra arbetsgrupper. Lite tråkigt kan jag tycka när vi faktiskt är samlade hela kliniken att vi ska sitta i våra små vanliga. Hur som helst har vi så mycket att diskutera igenom med arbetsupplägget att vi bara han en bråkdel på vägen. Lokalen var dessutom helt fruktansvärd. Tysslingen hette den och låg i källaren. Ingen luft alls... slutade med att alla fick ont i huvudet och svårt att andas.

Jag passade på att gå runt Stadsparken på lunchen och det var skönt att komma ut lite. Dock är det väldigt kvavt idag och jag var blöt av svett när jag kom tillbaka.

Eftermiddagen spenderade vi på mottagningen med att Britt och Susanne gick igenom förberedelserna inför laserbehandling av ytliga blåstumörer. Varför inte detta är min uppgift från början vet jag inte, men det är ju inte direkt så att jag inte har nog med sysslor ändå.

Vi var klara ganska tidigt och jag tror vi var ute från sjukan runt 15.00. Då gick jag raka vägen till Ekersch och hämtade ut mina skor. Så svarta och fina och jag har precis suttit och snörat i mina fina skosnören... de som kommer med har verkligen mycket att önska.

Det blir ingen middag för mig ikväll. Ätit mat till lunch innehållande potatis och grejer ochmagen är redan ur balans. Tänk att det ska behöva va så skit att man bara kan äta ett mål mat om dagen och råkar det vara lite för mastigt är det kört. Att dessutom sitta gör inte saken bättre. Att sitta på en restaurang där det är varmt och stökigt och proppa i sig fet mat finns inte en suck att jag gör. Ska ju dessutom sitta imon med. Först i Wilandersalen till 12.00 och sen i bilen i ytterligare 3,5 timmar. Nä, nån måtta får det vara. Jag ska istället ge mig ut och springa och sen blir det en lätt middag för på yogurt för fröken Svärd.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: