Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fynd

Wednesday, August 03, 2011

Fynd

Japp, det blev en repa till Marieberg. Otroligt skönt och svalt både i HellSaab och på Marieberg. Och inte en kotte där knappt.Jag kunde alltså i lugn och ro gå runt och glutta i affärerna och speja bland de få REA-varor som var kvar. Blev:

Tre par trosor Cubus - köp 3 betala för 2
Två svarta basic linnen  Cubus - 2 för 149:-
Ett linne med tryck Wear It - 69:-
Grått linne Gina Tricot - 49 :-
Basic svart långlinne Gina Tricot - 99:-

Inga jätteroliga grejer, men sånt som går åt. Jösses vad jag fyndat på sistone nu när jag tänker efter. Jag menar för bara några dagar sen fyndade jag ju Adidas jacka och brallor på Intersport för halva REA-priset och i förrgår Adidasskor på Stadium Outlet. Dessa hade jag på mig idag och visst var de varma, men de är SÅ sköna.


Nu ska jag ta mig en kall Cola Zero och en knäckmacka och sen blire att ta tag i packningen. Så länge kan ni roa er med att lyssna på Knuckledust. HC från England. Riktigt fint!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: