Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: *Dead*

Saturday, August 20, 2011

*Dead*

Jag fattar noll och känner mig helt dum i huvudet. Jag fick tag i felanmälansnubben angående tvättstugan. Väl här ringde han upp mig och undrade vad sjutton jag menade egentligen. Han hittade nämligen inget fel. Ström fanns och maskinerna fungerade klockrent. "Kan du komma ner?". Jag gick ner och visst var det så. Nu är det ju som så att jag må inte va den skarpast lysande stjärnan, men jag är inte så jäkla dum att jag inte vet hur man slår på strömbrytaren och även om jag nu skulle vara det har jag ju tvättat där nere hundratals gånger tidigare och fått det att funka. Jag slog verkligen av och på flera gånger och det fanns inte tillstymmelse till ström i maskinerna.

Dock... har det slagit mig nu i efterhand att det faktiskt KAN vara så att de satt timer på maskinen. Att det inte finns ström mellan 22.00 och 07.00 eftersom man inte får tvätta då. Men är det så vore det ju läge att informera hyresgästerna om detta för jag har slängt in min tvätt innan just 07.00 flera gånger utan några problem. Jag vet att jag slängde i tvätten 6.50 näst sist jag tvättade och då funka det klockrent.

Pinsamt var det hur som helst och snubben verkade mindre road över att behövt åka hit i onödan. Nästa gång det är nåt låter jag någon annan  i huset ringa.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: