Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vädret sviker, men jag gråter inte

Wednesday, August 03, 2011

Vädret sviker, men jag gråter inte

Det är väl för lustigt va. Efter flera dagar med strålande sol, verkar det som om det ska skita sig i morgon. inte för att jag har så otroligt mycket emot det egentligen för hettan är ju olidlig, men vi ska ju ut på landet! Hur kul är det om det ska regna liksom?

Nä, det kunde gott få vara uppehåll i morgon med tycker jag. Det ska bli så roligt att Cillan kommer. Det var så länge sen. Eller ja, hon har la varit här nåra gånger, men det har varit kortisar och det har varit för att hälsa på familjen. Denna gång ska hon ju bo hos mig och vi ska hänga i mitt kök like in the good ol' days.

Vädret för nästa vecka ser inte heller så strålande ut. Men som sagt mig gör det ingenting om det inte är gassande sol. Det är inte skönt och jag klarar mig utan. Nu tycker väl folk att jag inte ska klaga som fryser så jämt och jag tror att jag nån gång (kanske tusentals) sagt att jag aldrig ska klaga på värmen när jag suttit här och huttrat med halsduk och vantar inne, men jag gör det ändå. Jag har kommit fram till att jag gillar våren bäst. När solen lyser, men det fortfarande är så pass svalt att man kan andas. När man kan röra sig utan att svetten rinner och man inte behöver duscha 3 gånger om dagen för att känna sig fräsch.
Nu har det blivit dax för mig att slänga in tvätten. Ska väl vänta tills det är dax att hänga den, men sen är det Fallen och min nya runda som gäller. Kommer antagligen springa i morgon bitti också, men sen antar jag att det bli träningsvila ett bra tag. Jag kommer såklart ta med mig prylar för löpning till Göteborg, men jag tänker inte ge mig ut om jag inte är helt sysslolös och verkligen känner för det. Vilket jag inte tror kommer hända. Jag sover ju nämligen SÅ himla bra där och efter de här två veckorna hemma med dubbelt upp löpning och promenader och även lite styrka varje dag behöver kroppen verkligen sin vila.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: