Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Utbildningsdag 2

Friday, August 26, 2011

Utbildningsdag 2

Lustigt... samma visa som i går... och förrgår. Vaknar runt 3.36, klarvaken. Lyckas somna om, men vaknar igen 4.40. Ligger kvar en stund och går upp innan klockan börjar vråla. Varför denna nya grej med att vakna 3.36? Som om inte 4.40 vore nog tidigt... speciellt när man har sovmorgon. Idag ännu en halvtimma senare. Men det var ändå bra att jag var uppe i tid. Jag har hunnit packa eftersom jag inte gjorde det igår, tränat, duschat, ätit frulle och jag har ännu tid över. Ska iväg och tanka så det är gjort också tänkte jag.

Idag fortsätter utbildningsdagarna. Dagen kommer bestå av att de olika grupperna: läkarna, mottagningen, avdelningen, operation och sekretariatet berättar något som är nytt i deras verksamhet. Klockan 12.00 ska det va lunch och idag skippar jag den och hoppar rakt in i bilen och brummar iväg till mot Göteborg.


Helgen kommer bli hektiskt som jag sagt tidigare. Det är väl idag vi kan ta igen oss antagligen med filmen ovan, men imon är det wrestling på Trädgårn och söndag stundar UFC-fest. Så förvänta er inga blogginlägg denna helgen. Have a swell time! I know I'm gonna!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: