Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Got my car

Saturday, August 20, 2011

Got my car

Tog mig en rejäl promme när jag ändå skulle gå till Bilexpo och hämta bilen. Var tvungen att stanna en bit innan och svettas av lite så jag inte kom in helt sjöblöt. Det är nämligen kvavt som attan ute.

Väl framme på Bilexpo höll jag knappt på att ta mig in. Vägen utanför va smockad av bilar och det var folk prick överallt. Nåt konstigt jippo och medan jag stod där fick jag en gratiskonsert med Markoolio, haha.

De har alltså fixat mina bromsar, men nåt mer ska de inte ha gjort. De fem felkoderna kan orsakas av gammalt stift eller dålig kamrem. När dessa är bytta har jag ju ingen aning om. Stiftet kan jag la höra med Malin och jag är övertygad om att jag såg nåt om kamrem i boken, men grabbarna på Bilwxpo hade inte sett nåt. Nu ska jag köra runt i den och börjar lampan lysa ska jag lämna in den igen. Nåt måste de ha gjort ändå för nu går bilen som en klocka. Inte alls ryckig och gasen tar mycket bättre. Knepigt. jag klara hela vägen till Maxi och sen hem utan att lampan började lysa igen och gubben som hjälpte mig sa att den förhoppningsvis håller sig släckt. Det var i alla fall ingenting som va farligt att åka runt med eller som kunde göra att bilen bara la av enligt honom. Bara att hålla tummarna nu då.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: