Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Var tog mitt lugn vägen?

Wednesday, August 03, 2011

Var tog mitt lugn vägen?

Den där lugna och bekväma känslan jag hade igår vill inte riktigt infinna sig idag. Jag tror största anledningen till det är att jag började dagen med att bli förbannad och att det faktiskt inte alls varit lika svalt och skönt på balkongen denna morgon. Det var liksom varmt redan från start.

Sen är det väl det att det faktiskt börjar närma sig på riktigt nu och jag liksom vill va där redan. Vill att dagen ska gå supersnabbt.

Tvätten är snart klar och jag tror minsann jag ska ge mig upp på stan en sväng... det var trots allt några dagar sen nu, haha. Ska passa på att gå lite i mina nya skor tänkte jag. Det kommer såklart bli otroligt varmt och dant, men det är ju skönt att gå in dom lite och vänja fötterna vid dom. Mina löpardojor har fått sig en spabehandling denna morgon, men rejäl avtvättning och spray med skodeo och nu står de på tork på balkongen redo att svettas ner igen på kvällen långpromenad, haha.

Ja, så får det bli. Stan först och sen ta tag i packning och hardcore innan en skönt kvällspromenad. jag lär nog fylla dagen med den planen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: