Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sovmorgon

Thursday, August 25, 2011

Sovmorgon

Ja, visst vaknade jag som vanligt, men jag lyckades faktiskt hejda mig och ligga kvar i sängen till hela 4.48! Inte så jäkla illa för att vara mig tycker jag faktiskt. Vad jag ska hitta på nu för att få tiden att gå lite vet jag inte, men lite träning kanske skulle passa? Nåt av den typen man inte blir allt för svettig av får det allt bli för tvätta håret orkar jag inte med så här på morgonkvisten.

Funderar så över middagen ikväll. Jag vill inte som vanligt. Jag uppskattar verkligen att kliniken bjuder oss, men jag kan inte rå för det att jag inte tycker middagar är nånting att ha. Ända gången det kan vara trevligt egentligen är när det är få personer och man går vidare när man käkat klart. Vad jag egentligen avskyr med såna här tillställningar är att det är alldeles för mycket folk och det bara är en massa väntan på mat och grejer. Sen ska man sitta kvar i en timma minst efter maten är slut. Det gör min mage ont. Vet inte än om jag kan förmå mig att gå, men det känns som man ska "ställa upp". Tack och lov börjar den redan klockan 18 så förhoppningsvis kan jag vara hemma till 20 om servitörerna sköter sig rätt. Jaaaa, jag vet att jag är neggo, men jag kan inte hjälpa det.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: