Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: New Jewlary & VGA

Thursday, August 18, 2011

New Jewlary & VGA


Just ja, glömde ju berätta att jag gick över staden på vägen hem. Skulle köpa mig den VGA-kabel jag så länge behövt för att slippa ställa datorn breve TV:n så fort jag ska kolla på nåt via den. Jippy tänkte jag när jag hittade en skarv som inte alls var lika fet och ful som de övriga. Den tar jag. Läste noga på förpackningen och de stod inget annorlunda på den mot den andra. Men tji fick jag. Så jäkla bra skulle det ju inte vara och på skarven jag kom hem med var det bara två rader med piggar mot datorn och TV:ns tre. Ja, så kan det gå. Blir en repa i morrn och byta då... tills dess får jag kolla på UFC on Versus prelimsarna med datorn i knät som vanligt.

Men... jag hittade lite fina smycken på Glitter i alla fall. Ett par stenhårda örhängen och ett hänge till mitt halsband. Tyvärr är det ju så att smyckena på Glitter är mycket mycket oäkta och blir missfärgade illa kvickt så den stjärna jag har runt halsen nu är alldeles kopparfärgad och ful. Funderar dock på att köpa mig en ny. De är ju inte direkt dyra och jag gillar min stjärna. Den nya Döskallen med rosett ska jag bara ha när jag ska vara extra fin, haha.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: