Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sikken tur jag hade

Tuesday, August 02, 2011

Sikken tur jag hade


Trotsade hettan och gav mig ut. Svetten börja rinna innan jag ens kommit ner för trappen... eller ja, den kanske till och med rann innan, Men vetni... när jag jag kommit halvvägs till ICA Maxi försvann solen. Den gick i moln, har ni hört!?! Det var ju iofs fortfarande superhett, men mycket skönare, så jag tog en extravända både på vägen dit och hem.

När jag kom hem passade jag på att utnyttja att jag redan va svett och körde lite styrketräning. Jösses, va svag jag blivit. Jag har bara tränat kondition typ och ätit skitdålig sista tiden på semestern och en bra bit innan det med faktiskt. Mina armar är SÅ taniga... men det ska vi ju givetvis fixa till... men vi tart efter semestern. Får bli lite underhåll så länge bara.

Nu är jag i gång och bränner skivor här. Det är lite jobbigt när typ Pro-Pain och Madball gjort en miljard skivor vardera och jag bara får plats med två på varje. Har ingen aning om vilka jag ska välja.

Jag luktar inte tårta och kalaspuffar så nu blir en redi dusch innan jag slår mig ner på balkongen med den nya korsordstidningen jag köpte.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: