Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Helgen som va...

Monday, August 29, 2011

Helgen som va...

Det var med tunga steg jag gick till jobbet idag. Ont i nacken, magen och huvudet. Åkte på skitjobbet med att sitta i telefon. Det är aldrig kul enligt mig, men måndagar är förjävliga. Dock var det inte så farligt idag tack och lov. Resten av förmiddagen var superseg och jag gick runt och gäspade konstant. Men sen slog det om. Eftermiddagen blev riktigt stressig och det gillar jag för eftermiddagarna är ju när jag annars tar slut som människa. Trött är jag dock fortfarande.

Tänkte berätta vad som skett i helgen då. Jag drog så fort jag bara kunde i fredags och jag tror jag kom i väg typ 11.45. Det var tur det för det var en jäkla resa. Två gånger blev jag stående vid olyckor längs vägen, jag fick ligga bakom lastbilar och husvagnar i oändlighet och väl framme i Gbg var det kö långt utanför stan för att komma in. Det är ju ett skit att jg måste typ in i stan för att ta mig till Hisingen, men det är inte mycket att göra åt. Fredagen spenderades inne och det blev inte direkt sent eftersom tv trötta själar somnade i soffan ganska så snart.

På lördagen vaknade vi av regn och åska och så höll det sedan på hela dagen. Hela landet förutom västkusten verkar haft strålande väder, men inte vi inte. Tur loppisen var inställd annars hade vi blivit riktigt blöta. Hur som helst vid 18.30-tiden drog vi oss in till stan och Trädgårn för wrestling där vi mötte upp (hoppas jag inte glömmer nån nu): Dick, Jens och hans tjej, Tarzan och hans kompis Leffe, Toby och Mathilda, Linda och hennes vän Lena, skäggJens och hans tjej. Wrestlingen var faktiskt mer underhållande än vad jag trodde, men det går inte upp emot MMA på nåt sätt eller vis. Efter showen blev vi kvar på Trädgårn ett tag istället för att gå vidare och vi var hemma ganska tidigt... kanske 02.00. Har inte lagt över de kort jag tog i datorn än och jag orkar faktiskt inte just nu heller så det får komma sen.

Vi vaknade som planerat tidigt och klockan 8.30 satte jag UFC 134 på nedladdning. Fick hem den ganska snabbt och sen var UFC-festen igång. Blev en lugn sådan dock. Det blev bara jag, Daniel och Andess eftersom resten hade annat inplanerat under dagen och vi ändå ville börja kolla tidigt. Galan var ok... har sett bättre, men kul hur som helst. Nån timme efter galans slut, typ 17.00 var det dax för mig att åka hemåt. Kan inte hjälpa det, men jag tycker alltid det är så hemskt att lämna. Två veckor igen tills vi ses. Dock har vi en massa inplanerat nu framöver så det känns inte riktigt lika jobbigt, men det är ändå tungt på nåt sätt.

Katastrof är att galan, The Zone, vi skulle på den 1 oktober, är inställt. Tydligen är det alldeles för många fighters som drabbats av skador, men att skjuta upp den till 31 mars tycker jag var lite väl lång tid. Tur det är Sci-Fi mässan då i alla fall. Dessutom ska Daniel bara kanelbullar till mig eftersom jag fyller den 4:e oktober och det dessutom är kanelbullens dag.

Nu ska jag snart ut och springa lite. Jag hoppas det funkar trots att jag knappt kan röra min nacke. Vad jag gjort har jag ingen aning om, men den är öm som om jag hade ett stort blåmärke och mycket stel att röra.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: