Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En snabbis

Saturday, August 06, 2011

En snabbis

Ok, jag ljög. Tillbaka en snabbis.

Vi kom iväg nästan exakt vid 8.00 igår. Vi stannade väl tre gånger (brukar ju inte stanna alls) så resan tog ju lite längre tid än vanligt men vi var ändå framme innan 12.00 på Masthugget, Göteborg. Väl framme traskade vi runt på stan hela eftermiddagen och jag hittade mig ett linne och ett par skosnören... svarta med röda stjärnor. Kvällen spenderade vi hemma hos Cillan med att färga hennes hår rött. Nä, inte så drastiskt som det låter. Hon är ju mörk i botten och det syntes inte så himla mycket... mest en effekt.

Klockan 10.30 ska jag möte Daniel, Depa och Daniels kompis Tarzan på stan för att gå bort till Hedens loppis. Ska bli härligt att träffa både Daniel och Depa igen. Nu brukar det väl vara mest skräp på loppis, men kanske kanske att man hittar nåt skoj!

Ikväll ska jag på Nationalteaterns Rockorkester och Pugh Rogefeldt på Trädgår´n. Närmare 400 kostar det och jag hade inte tänkt gå först, men klart det vore skoj att se och det är ju roligt när så många ska gå. Sist jag såg Nationalteaterns var på Hultsfred 1994 tror jag minsann.

Vädret har slagit om. När vi närmade oss Gbg igår närmade vi oss också regnet och det smårregnade hela eftermiddagen och kvällen. Nu på morgonen är grått, men det ser faktiskt ut att bli bättre. Jag skådar blå himmel mellan träden. Hoppas det blir en sån där lagom dag.

Ok, nu tar bloggen semester då... på riktigt denna gång.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: