Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Close the Window

Tuesday, August 30, 2011

Close the Window

Huttrar! Vaknar och det känns otäckt kallt. Och det är det. Med endast 7 grader lyser termometern elakt i mitt ansikte denna morgon. Fyfaaaaaaan, vill inte kyla. Vill inte höst och vinter. Vill inte!

Har dessutom sovit som skit. Somnade innan jag hann lägga huvudet på kudden, men innan CSI NY var slut var jag vaken igen och sen var det inte lätt att somna om. Vände och vred med halvtäppt näsa. Daniel nös i helgen och Emma gick omkring och snörvlade hela dagen igår. Smittad? Verkligen ingen lust att bli sjuk, men när har man nånsin det, Hellre nu än nästa vecka i alla fall.

Tölig tisdag i dag. Jag tror dock den kommer gå fort. Jag har en hel del att göra och det känns gott. Ju mer att göra desto snabbare går ju dagen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: