Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skitungar!

Wednesday, August 03, 2011

Skitungar!

Jahaja, det gick ju inget vidare de där. Ingen nyckel i tvättstugan! Jonas Andersson är den som står uppskriven igår kväll på sista tiden. Nu betvivlar jag att det är han själv som är boven för mig veterligen har det bott typ 20 olika kids i hans lya senaste åren. Jonas själv har jag inte sett till på mycket länge. Just nu huserar där ett gäng mycket feminint talande pojkar som brukar sitta och gapa och skrika om kläder och hår på balkongen. Hur som helst var det ingen som öppnade när den mycket sura tant Hanna ringde på.

Sablarns... behöver verkligen tvätta. Tack och lov är alla utom kvällstiderna lediga fram till fredag å nyckeln MÅ ju komma tillbaka annars blir det ett samtal till Melins under dagen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: