Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Blä blä BLÄ

Tuesday, August 02, 2011

Blä blä BLÄ

Nu har hettan tagit över igen. Jag står inte ut! Vart ska man ta vägen? Vad ska man göra som inte innebär ond bråd död by meltdown?

Vad jag BEHÖVER göra är att ta mig till en affär där det säljs tomma CD-skivor. Jag har ytterligare två band att rekommendera och det är 

Murpy's Law och Gorilla Biscuit

Tänk vad mycket jag missat i mina dar. Men å andra sidan är det ju helt underbart att ha en hel musikstil att utforska nu.

Jag har väl aldrig egentligen haft nåt större sug att åka just till New York, men nu börjar jag ändra mig där. Det är ju där all denna underbara musik fötts.

Det finns en herrans massa bra band därute jag inte får tag på också. Skulle tro Daniel har de flesta av dom så jag får la kika lite när jag kommer dig och lägga över på min lille fine Mp3:a. Så länge får jag köra YouTube och det funkar ju bra så länge man är här hemma.

Jag ska nog försöka hitta på nånting nu. Får nog bli en promenad (mycket innovativt och varierande av mig, va?). Tror det blir till Maxi... Ekersch ligger ju för nära för att det ska bli nån utmaning. Kommer antagligen DÖ och hör ni inget av mig mer vet ni varför.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: