Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Utvärdering av försök 1

Thursday, July 02, 2009

Utvärdering av försök 1

Epileringen gick sådär. Det kräver uppenbarligen mer tid än vad jag räknat med. Tid jag inte hade i går kväll, men jag kunde ju inte motstå att prova såklart.

Kylfunktionen funkade och bedövade, men tar ju en evighet om man ska kyla varenda liten snutt man ska på, så den la jag åt sidan kvickt. Den har dock en funktion som är bra mycket bättre och det är att fungera som avkylning i sängen och den har spenderat hela natten vid mina fötter i sängen. Gjorde underverk för sömnen.

För att återgå till ämnet. Detta gjorde ont. Svetten sprutade bokstavligen. Skulle vilja påstå att det var direkt jämförbart med att tatuera sig. Jag kan absolut ta den smärtan, men detta var som att göra heltäckande tatueringar på bägge underbenen i en sittning. Slår vad om att det skulle tagit lika långt tid också om man ska ha bort alla hårstrån på en omgång. Det krävs nog några gånger för att det ska bli hårfritt, men jag har nog reducerat behåringen med en tredjedel i alla fall.

Det är definitivt värt att fortsätta dock. Trots att det är hår kvar är benen mycket lenare överlag i dag (dock aningens rödprickiga) och i längden kan det ju vara värt att få babyfjun i stället för sylvassa avkapade stubb. Tror jag ska ge mig på armhålera ikväll.

1 comment:

CiBag said...

En tröst är att huden vänjer sig så om du gör det regelbundet så kommer det inte göra alls lika ont efter ett tag. Jag körde i flera år, men har inte orkat köpa en ny sen den gamla sacka ihop ;)Tog dock bara armhålorna, benen tar för lång tid ;)