Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kunde inte motstå den gröne kaninen

Thursday, July 23, 2009

Kunde inte motstå den gröne kaninen

Haha, jävla stolle! På en nöjedtripp på Liseberg fick en "rullstolsbunden" 33-åring för sig att ställa sig upp och dansa med en Lisebergskanin. I stundens hette tycks han ha glömt att han i tre års tid lurat Försäkringskassan på pengar så dansen blev ett dyrt kalas för honom. 3 miljoner rättare sagt.

Detta går ju lite hand i hand med förgående inlägg om Twittraren med hjäntumör. Det går bara att luras en stund, sen dyker det oförutsedda upp och biter en i röven. Bäst att hålla sig på mattan.


Undrar om det är Björn på bilden? We'll never know.

4 comments:

Sara said...

Ut med blattepacket!

Eva said...

Jag tror att Björn bara jobbar på Hotell Gasten. Inga kaniner för honom alltså.

Anonymous said...

Snälla rara du, det heter rullstolsBUREN och inte rullstolsBUNDEN. Personen i fråga blir BUREN av en rullstol, inte BUNDEN.
Åååh vad trött jag blir på er jäkla aggressiva människor som sitter och går på nyheter som detta. Vad fasiken vet DU om vad som är sant eller inte? Sannolikheten att denna mannen VISST sitter i rullstol och för ett par minuter har rest sig upp för att ta ett par danssteg med kaninen är MYCKET stor.
Vakna för fan, och var inte så negativ! Ägna dig åt andra nyheter istället. Tsss...

Hannastacia said...

Har för mig Björn började som kanin.

Buren eller bunden kvittar för mig och är bägge språkligt korrekt (http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=901&a=384221). Man är väl lika mycket bunden till sin rullstol som den bär en.

Och vadå negativ och aggressiv? Jag skulle nog vilja kalla min inställning mer ironisk till detta. Varför menar du att din version skulle vara mer sannolik än den som står i artikeln?