Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skotips

Tuesday, July 14, 2009

Skotips

Jag har just nu stora bekymmer med vad jag ska ha för skor på Sonisphere på lördag. Som sagt, utlovas det regn och då skulle man väl egentligen ha en redi gummistövel, men det har jag inga. Funderar på mina kängor/stövlar, men de är så bökiga att släpa med. Detta är dock det bästa festival-alternativet jag kan komma på i min skogarderob.

Blir det varmt är det ännu värre. Mina ballerina känns inte direkt festivalsäkra om jag vill behålla tårna i någotlunda skick. Så vad har man då? (anledning att handla nya skor finns alltid och detta är ytterligare en). Jag har varit på många festivaler i mina dar, men jag kan inte för mitt liv komma ihåg vad jag haft för skor... förutom på de första då jag med största sannolikhet hade mina älskade vinröda Dr.Martens-kängor eftersom jag hade dom året runt.

1 comment:

Eva said...

sneakers eller Converse funkar alltid!