Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Anders Eklunds "flickvän"

Wednesday, July 15, 2009

Anders Eklunds "flickvän"

Jag tror att han tycker att det är skönt att jag inte dömer honom.

Så säger kvinnan som nu träffat Anders Eklund och som han kallar för sin flickvän enligt Expressen & Aftonbladet. Men kära du, varför dömer du honom inte? Han har mördat två människor (vad vi vet) varav Engla är i samma ålder som kvinnans egen dotter. Båda tidningarna publicerar samtidigt artiklar om varför vissa kvinnor dras till brottslingar och menar att det beror på att de
vill ta hand om mannen, omvända honom och leda in honom på ”den rätta vägen”. Något slags Florence Nightingale-syndrom.


Kvinnan Anders nu träffat är såklart sjuksköterska. Du är en disgrace för mitt yrke, kvinna! Du är inte tänk att laga denna trasiga människa. Det finns folk anställda på fängelset med den uppgiften och INGET säger att du gör det bättre än dom. Och tänk på din dotter! Hur ska hon må med vetskapen att hennes mamma umgås med mördare? Vill du lära henne att det är ok? Snälla du, skärpning!!!

4 comments:

Eva said...

Säg att dom verkligen skulle bli ett par....hur skulle hon kunna leva med att mannen hon har sex med har våldtagit och mördat en flicka i hennes egen dotters ålder? Ett barn! Hur kan man ens förlåta en sån människa?

Hannastacia said...

Obegripligt!

Anonymous said...

Hon jobbar på mitt arbete och är inte vad man i folkmun skulle säga mentalt stabil.
Lite piller, sprit osv.
Men att hon skulle vara så omdömeslös trodde jag verkligen inte.

Hannastacia said...

Otroligt att hon ens får jobba blend och med folk!