Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Free like a börd

Thursday, July 16, 2009

Free like a börd

Klockan är14.15 och jag är 3 timmar in på min semester. Vilket lyckorrus det var att gå ut från jobbet. Första timmarna har jag spenderat på stan... letat i varenda affär tänkas kan efter ett regnställ. Min options var två. Antingen nåt billigt skräp typ poncho, som jag kan kasta efter Sonisphere om det blir lerigt eller ett redit med andningsfunktion som jag kan ha i höst/vinter när jag är ute och promenerar.

Kom hem utan ett skit. Det visade sig att ponchos och billiga varianter bara finns i one size, vilket visade sig vara XXXXL. Jag fullkomligt drunknade i ponchosarna. Funktionsställen kostar flera tusen om man ska ha ett som är någolunda bekvämt så det var inget alternativ heller. Hittade tillslut en alldeles perfekt regnkappa i andningsmaterial. Perfekt storlek, svart och bra. Bara det att den kostade 900:-. Stod länge och väl och höll i den, men som vanligt om ingen är med och tvingar mig att köpa, hängde jag tillbaka den och traskade slokörad hemåt.

Jag har alltså inget regnskydd alls till lördag nu. Speciellt sen Matte informerat om att man inte får ha med sig paraply heller. DAMN!

Men just nu bryr jag mig inte. Jag är bara glad att vara ledig. Schemat för kvällen är fullspäckat. Ska träna, packa, färga hår o.s.v. Tåget går 9.10 så hinner jag inte klart har jag ju nåra timmar imon bitti med.

Nu blir semesterfirande med varma mackor med makrill. Mums.

No comments: