Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jäkla ungar

Monday, July 27, 2009

Jäkla ungar

Till höger om Christian, i huset breve, bor vad jag förstår en nyinflyttad barnfamilj. Barnen består av en pojke ca 6-7 år och en flicka kanske 10 år. Pojken har börjat umgås med en grabbhalva i samma ålder som bor några hus bort. De är små monster. Gårdagen spenderade de med att riva ner äppelträden på gården så det nu ser ut som en orkan gått fram där. Äpplen kastade de på varandra, förbipasserande och fönster.

Chistians lägenhet är en ombyggd vind, vilket innebär fönster i taket. Vad jag förstår har barnen fått varsitt rum med likadana fönster och här kommer Sebbe in i bilden... familjens katt. Sötaste katten nånsin. Han spenderar sina dagar på taket utanför fönstren eftersom ungarnas fönster står vidöppna. Jag skulle då aldrig släppa ut min katt där. Ett snesteg och han rasar rakt ner.

Nu är det inte bara Sebbe som går ut på taket, utan igår när jag tittade ut såg jag till min förskräckelse att ungarna hölls därute med!!! Några föräldrar har jag inte sett röken av. Jag hörde som skrika på pojken igår att han skulle lägga sig, så de finns där, trots att man skulle kunna tro ungarna är ensamma som de beter sig. Man undrar ju lite hur de är funtade som inte har nån som helst koll på sina ungar... eller katt.

2 comments:

Eva said...

Tur att katter har bättre balans än snorungar.... Muhahahaha!

Hannastacia said...

Haha,Evileve