Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Piiiyuuu

Thursday, July 02, 2009

Piiiyuuu

Sitter här i soffan och kan inte mycket annat göra. Orkar inte göra ett skit och värmen börjar gå mig på nerverna. 31 grader ute och 35 inne... vet inte var jag ska ta vägen. Ingen fristad. Nu står det i tidningarna att det ska bli svalare till nästa vecka, men de lova regn och åska denna vecka och hittills har det bara kommit typ 10 droppar regn. Kan tänka mig att de som bor vid vatten eller har pool har det bra gutt.

Jag tänker dock trotsa värmen och ge mig i väg till Varberga och mitt kära spår strax. Tar dock cykeln dit i dag för att komma snabbt undan solen. Då det känns alldeles för kort att bara springa en runda, eftersom jag vanligen springer även dit och hem, tänker jag ladda cykelkorgen med vatten så jag får vätskekontroll under halvtid. Jag har ett sånt därna tjusigt bälte med tre små vattenflaskor i som man ska ha på sig nä man springer, men hur fjantigt känns inte det och det lär ju inte va bekvämt heller. Skvalp skvalp.

2 comments:

Eva said...

Hur pallar du ut och springa i den här värmen?? Jag orkar verkligen inte. Jag sitter hemma i min svala lägenhet och moffar i mig Geisha och vaniljfudge istället :D

Hannastacia said...

Jadu, om sanningen ska fram orkar jag inte heller, men jag gört ändå. Går åt helsike. Orkade inte mer än 3 km och knappt det.