Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mommy's back today!!!

Thursday, July 09, 2009

Mommy's back today!!!

Tänk idag kommer min mamma hem efter att ha varit borta i nästan 5 veckor hos syster i Virginia, USA. Har saknat henne som sjutton. Blir väldigt tomt att inte prata som vanligt på kvällarna. Nu vet jag ju att hon inte riktigt vill komma hem och det förstår jag, men det blir bra, mamsen, bara du landar. I'm here for you always.

Om hon orkar går jag och hälsar på efter jobbet, men jag vet själv hur hemskt det är att va jetlaggad, så vill hon sova förstår jag det till fullo. Dessutom ska hon göra vad jag gjorde en gång jag åkte, nämligen ta buss/tåg hem från Arlanda. Det är inte skoj med fulla väskor... och idag är ju inte vädret det ultimata heller direkt. Önskar jag kunnat hämta na, men jag kan inte komma från jobbet. På fredag dock tar jag repan förbi Coco Thai efter jobbet så vi kan fredagsmumsa på delicious mat hemkomsten till ära.


Love you, världens coolaste mamma!

1 comment:

CiBag said...

Mamma is the shit! Min mamma kommer oxå hem idag, fast hon har bara varit 10 dar i Grekland ;) Hoppas ni får ett glatt å mysigt återseende :)