Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Michaelmystik

Sunday, July 12, 2009

Michaelmystik

Hörni, mystiken kring MJs död bara tätnar. Tänk om han blev mördad... vilken skräll. Jag undrar hur mycket av det man läser som är riktigt och hur mycket tidningarna fabricerar för att fortsätta publicera rubriker kring hans död.

Det är ju bra mystiskt att det tar en läkare 20-30 minuter att inse att han ska ringa 911. Han påstår han gav HLR under tiden och inte visste vilken gata MJ bodde på. För det första... man kan inte få igång ett hjärta med HLR, man kan enbart hålla cirkulationen och syresättningen igång tills man kan defibrillera. Det vet en läkare. För det andra är det väl klart som korvspad att han visste vart han var nånstans. Skulle han mot förmodan inte veta det, kan ju alltid samtalet spåras till rätt adress. Mycket mysko. Samtidigt vägrar två andra läkare lämna ut Michaels journaler. Varför, om de är oskyldiga, kan det ju fria dem från misstankar. Gällande alla konstiga droger de hittat i hans hem och blod, tycker jag nog inte det är så himla konstigt. Michael var superstjärna och jag tror knappst nån skulle hindra honom från att behandlas hemma (för vad han nu behandlades för... smärtor, ångest o.s.v.) istället för på sjukhus. Han kunde ju förfan bygga ett fullutrustat sjukhus i vardagsrummet om han så ville. Dock kan ju tyckas att om hans läkare ville hans bästa att de skulle lagt in honom på rehab eller nåt och sedan hjälp honom med vad nu hans grundläggande problem var (alltså anledningen till varför han behövde ta alla dessa mediciner).

Jo, visst är det nåt skumt med hela kråksången. La Toya säger sig idag veta vilka som hade ihjäl hennes bror och att det var grundligt planerat sen länge. 13 miljoner pund är väl ett ganska bra motiv kan tyckas, så hon har ju goda skäl att misstänka dylikt.

2 comments:

C.Hjort said...

du menar alltså att han gav hjärt rungläddning, HRL skrivet på tvenne ställen, inget bra facit serrö. usch!

Hannastacia said...

Hhhahahah, vafan!