Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Drömtydning bitte

Saturday, July 11, 2009

Drömtydning bitte

Nu har jag haft en sån där helmysko dröm igen. Det jag minns är inte mycket, men ungefär sårhär. Jag och Ävan skulle laga mat. Christian var sjuk och ville ligga och vila. Nu var det bara så att Christian såg lite annolunda ut. Han var en tumme... bara toppen av en tumme... typ från översta leden. Hans ansikte var på nageln. Och han låg inte och vilade i soffan eller sängen, utan i en liten plastburk med lock. I bruken var vatten och där låg han och flöt. Det var ingen otäck avkapad tumme eller så, utan en söt nästan tecknad sådan.

Hur som helst... när maten var klar och vi skulle väcka Christian, låg han under ytan och andades inte. Vi slet upp honom och började med HLR, vilket var skitsvårt på en liten tumme. Hur det gick vet jag inte för då vaknade jag som tur var.

Varför i hela norden kan jag har drömt detta? Och varför var Christian en tumme i en burk med vatten?

3 comments:

Tummen said...

vad blev det för mat då?

Hannastacia said...

Haha, det minns jag inte. Kanske köttfärsbrännvin.

Eva said...

Haahahahahahaha.....hahahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! Jag dööööör!!! :D

Jag har oxå haft massa skitskumma drömmar, dock inga sånna här roliga, utan mest mardrömmar med flummiga droger och folk som blir besatta och shiet.