Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Shopping spree

Wednesday, July 29, 2009

Shopping spree

Gårdagen var riktigt trevlig. Vädret tillät att vi faktiskt kunde sitta ute ganska länge, men sedan vart det lite kyligt så vi gick in. Den sista att gå gick runt 01.30, så det vart inte så farligt sent.

Idag har vi varit i Jönköping. Eftersom Mr C.Hjort strula till det när man skulle installlera om XP igår, skulle vi köpa en ny hårddisk att installera på. Efter lite donande i morse funkade det, men vi gav oss av ändå. Det var jag, Christian, Matte och Pontus som gav oss sta i Pontus grönsvarta Mr Taganaki runt 13-snåret till A6.

Är det någon som varit på JC på sistonde kan de inte ungått att se den otroligt fulsnygga sweatshirten med en färgglad uggla på som gör V-tecken. Jag bara älskar den trots att jag kan hålla med om att den är otroligt oattraktiv. Totalt nerröstat av mitt possi köpte jag den inte, men jag kan inte sluta tänka pån, så jag får nog köpa den nån dag ändå.

Dock köpte jag denna mus, som jag tänkte ha till min laptop. Det är lätt den minsta jag har sett. Typ 5 cm lång och 2-3 cm bred. Den har sladdvinda så sladden inte är i vägen hela tin och den är röd. Dessutom lyser hela musen när den är ikopplad. Mycket bra köp och jag är mycket nöjd.

På vägen hem stannade vi i Vaggeryd pch åt på Tiger. Jag tog kebabtallrik, medan de förnäma grabbarna åt snitzel och klyftpotatis och panerad fisk. Tiger börjar lätt bli ett av mina favvohak för maten är förjäkla fin där.

Nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögera öppna, så jag antar det blir en tidig kväll ikväll. I mon bär det av till storstan!

2 comments:

Eva said...

Åhå, precis en såndär liten käck mus har jag letat efter till min bärbara! Vad kostade den??

Hannastacia said...

Jag betalade 249 på elgiganten, men sen såg jag den för 137 på onoff internetbutik.