Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tatuerad tjejliga och badande kor

Thursday, July 16, 2009

Tatuerad tjejliga och badande kor

Ojoj, det är action i Örebro. Ett gäng på 5 tjejer ska ha slitit en man av en cykel och ofredat honom sexuellt. Såklart hände det på väster, där allt annat i den här staden händer.

Nu letar polisen efter tatuerade tjejer. Mannen gav nämligen signalement på en tjej som smal, mörkhårig med hästsvans och tatuerade underarmar. Good luck, säger jag bara för det signalementet stämmer in på minst 50% av stadens unga tjejer. Skulle man beskriva en Örebro-tjej i ett lexikon är det nog exakt vad det skulle stå, för det fullkomligt vimlar av dom här.

En annan spännande Örebro-nyhet är de 5 kossorna som i går rymde och gick ner sig i en gösselbrunn i Stortorp. För att få upp de badande kossorna fick man ta sönder hela gösseldammen. Kan tänka mig att de luktar mumma i Stortorp nu.

No comments: