Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skrot-Nisse Svärd

Wednesday, July 08, 2009

Skrot-Nisse Svärd

Trots min totala brist på energi och lust till nåt, fick jag ett ryck och städade i badrummet medan jag vänta på min omelett med spenat, purjo och fetaost, som blir morgondagens matlåda. FY FA-AN säger jag bara. Ovan på badrumsskåpet har jag inte städat många gånger och det har fungerat som någon slags avlastningsplats för gamla lock- och platttänger m.m. Det var dammig kan jag lova. Liksom ovansidan på hyllan jag har därinne. Nu åkte allt i sopen. har inte använt nåt av det på mååånga år och har dessutom nya, så jag kan inte riktigt begripa varför jag sparat det från början. Hur skönt som helst att det är gjort nu i alla fall. Nu ska jag bara få ork att bära ut de fem soppåsar det blev (även rensat lite i köksskåp).

Känns inte som det var länge sen jag rensade köksskåp, städskåp och garderober, men det är likförbannat proppat med skit. Hur kan man samla på sig så mycket grejjer. Jag skulle vilja slänga det mesta bråte härinne, men orka när det är en kilometer till sophuset.

Skulle även behöva rensa på vinden. Det finns en sak som förvaras däruppe som jag använder och det är då endast under vinterhalvåret. Det är min golvfläkt. Resten är placerat där i väntan på att köras till sopen. Det är bl.a. gamla datorer, min 120 säng, Cillans gamla soffa och kontorsstol med-en-jäkla-massa-mera. Detta kommer antagligen inte bli av fören den dag jag flyttar och det ser jag inte fram emot. Tills dess får jag väl fortsätta slänga lite i taget, för nån nytta måste det väl göra trots att det inte märks.

3 comments:

CiBag said...

Haha, du är en ekorre precis som jag... En viss herr Lilja blir alltid vansinning när jag inte orkar/vill slänga nåt ;) Varför blir det alltid så äckligt klibbigt damm i badrummet?

Hannastacia said...

jag vill ju egentligen inte spara saker, men det bara blir så av nån anledning. Ta tex mina hårprodukter. Jag köper en, tycker den är kass, men ställer den i hyllan i fall jag skulle ångra mig... den är ju helt ny. Stod säkert 10 olika produkter där nu jag inte använt mer än en gång.

Eva said...

Det är så jäkla gutt att rensa ur! När jag flyttar ska jag inte ställa ner nånting i nya förrådet. Allt som jag inte vill ha i lägenheten ska slängas eller skänkas bort!