Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ångestdämpande effekt när ledigheten kommer närmre

Tuesday, July 14, 2009

Ångestdämpande effekt när ledigheten kommer närmre

Min inför-semestern-jobb-ångest känns bra mycket bättre nu. Dels för att jag avverkat ännu en dag och dels för att jag nu även fått ledigt torsdag eftermiddag och går alltså redan då på min semester! Dagen har innehållit precis så där lagom med jobb. Inte för mycket och inte för lite. Flutit på perfekt!

Dessutom är det varmt och skönt ute och lagom med sol. Ska därför ge mig ut på en runda i mitt kära Varbergaspår och svettas riktigt ordentligt.

4 comments:

Eva said...

Jag var ute innan jobbet idag, kändes redigt gutt! Traskade dessutom till och från jobbet, vilket är en halvtimma vardera :D

Nu försöker jag mig på ett hemmagym-pass, men jag har ju inga redskap överhuvudtaget. Blir lite knäböj, armhävningar och sit ups...har du några fler tips?

Hannastacia said...

Med en boll och ett par hantlar hemma kommer man långt! Bägge finns skitbilligt på Rusta. Då kan du träna igenom hela kroppen effektivt.

Eva said...

Har dom tyngre hantlar där med? Jag hittar bara futtiga 5 kgs när jag letar runt :(

Hannastacia said...

Vet inte om de har så man kan köpa styckvis, men de har hantelset i en liten väska, med stänger och lösa vikter där jag tror du kan komma upp i 15kg per hantel. Christian köpte ett sånt för inte så länge sen. Kommer inte ihåg vad det kostade, men det var inte dyrt och det är ju rejäla doningar det.