Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sommargött

Saturday, July 04, 2009

Sommargött

So... i går styrde jag kosan till Göteborg efter jobbet. Lämnade blixtar och åska bakom mig och anlände tillslut till ett strålande fint väder. Att hitta hit var ingen lek. Hade skrivit ut vägbeskrivning från Eniro, men att följa den sket sig reda från början eftersom en orange ombyggnadsskylt förde mig på villovägar. Hamnade på Hisingen och körde runt där i ca 30 minuter innan jag kom på rätt spår igen. Christian gjorde detsamma och detta till trots en GPS. Det är lätt att följa skyltar, men till vilken nytta när de leder en åt fel riktning.

Kvällen bjöd på cider och bubbelvin i goda vänners lag. Jag, Christian, Cillan startade upp och senare anlände Eva och Mudden och efter ett tag även Dan-Alex och hans nya donna Margret.

När drickat va slut gick vi till Kellys där jag och Cillan öppnade med varsin Strawberry Daia. Mumma! Efter att ha fått häskna jordnötter drog vi vidare till Rockbaren och reta Mickey som plockade disk i vanlig ordning. Efter midnattssupé på Burger King tog vi en bulle hem och nattade.

Vaknade alldeles för sent idag, dock välmående och på gott humör. Vi tog bilen till Backa-P och fyllde barskåpet och sen gav vi oss ut på äventyr. Till Slottsskogenbar det av occh där strosa vi runt och kollade på pingviner och sälar. Pingvinerna var som alltid stenhårda... speciellt en som stod blixt stilla vid vatten kanten med huvet i vädret och gapade. Och så vill jag passa på att gratulera Holme och Ellen som fick en sälknodd den 30/6. Hur underbart söt som helst.

På vägen tillbaka hem blev det middag på en thairesturang. Kycklingspett med jordnötssås. Helt klart en favvo.

Näst på tur står en svalkande dusch. Vi har ett kösystem där Cillan är först, jag tvåa och Christian sist eftersom han har kortast hår. CiBag och Matte kommer på besök och det ser ut att bli en trevlig kväll idag med.

Kort finns, men kommer senare eftersom jag inte har med sladden till kameran.

2 comments:

Eva said...

Men herregud så trevligt vi hade. Det gör vi om.

Hannastacia said...

Lätt!