Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Black Metal i småland

Friday, July 24, 2009

Black Metal i småland

So... vi var i metropolen Skillingryd igår. Det förvånar mig att det ens finns såna små hålor och att det faktiskt bor folk där under 70.

Vi började med mat på Tiger som faktiskt till och med ligger i Vaggeryd. Har ätit där förr och de har riktigt fine mat. Tiger består av en skolådeformad byggnad bakom en mack, mitt ute i ingemansland. För min del blev det panerad fisk med remoulad... en favorit.

Sen drog vi hem till Frodo och bokstavligen satt där i typ 7 timmar. Fredde är mannen som kan de där med inredning. I köket, som är typ 30 kvadde, står ett runt bord med en stol. Han har granitgrå väggar i vardagsrummet som är inrett med gråa och svarta Billy-hyllor fyllda med LP- och CD-skivor. På golvet ligger en pojkrumsblå matta och TV:n är en mycket avancerad Technica från typ -85. Höjdpunkten i rummet är dock den vita vardagsrumsmöbeln i skinn bestående av en två- och en tresits-soffa plus fotölj med tillhörande fotpall. Det är så man tappar andan.

Så... här satt vi alltså medan åskovädret hägrade utanför och drömde oss in i de mörka blackmetal-skogarna hela dagen lång. Mycket trevligt faktiskt.

No comments: