Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ayo

Wednesday, July 01, 2009

Ayo

I dag är det lite mulet och varmare ändå (20 grader kl 5.00)... är det åskan som är på väg häråt tro? Det gör ju inget om det åskar ur lite och sen blir lite svalare. Börjar få lite smått panik att det inte går att komma undan värmen nånstans. Ska nog gå och ställa mig i kyldisken på Ekersch efter jobbet idag.

Jag måste ge mig själv en klapp på axeln för att jag varit så duktig att dricka vatten. Normalt är jag skitkass på det och när det blir så här varmt resulterar ju det i huvudvärk och orkeslöshet. Jag märker STOR skillnad. Har inte haft huvudvärk en gång sen det blev varmt och haft ganska mycket energi. Så det lönar sig tydligen, trots att jag inte är mycket för att dricka om jag inte är riktigt törstig.

Ikväll ska det tvättas. Yihoo!

No comments: