Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Human dumbells & Bartendaz

Friday, July 24, 2009

Human dumbells & Bartendaz

Kollade på The Doctors i morse och dagens avsnitt handlade om träning och bantning. De visade två nya träningsformer som verkade både roliga och tuffa. Den första var en idé från ett gym i England.

Gymbox in Bank använder mänskliga vikter. Hilarious! Hur toppen vore inte det att vikterna skriker på en att inte ge upp. "En till klarar du din vekling". Haha, awesome.

Den andra va Bartendaz. New York-snubben Hassan Yasin körde sin egen style i en park i Harlem och fick på stört en hel drös anhängare. Verkar riktigt jäkla jobbigt och är säkert helt omöjligt till en början. Å andra sidan kostar det ingenting att vare sig testa eller utöva detta eftersom såna pinnar finns i varenda lekpark (eller åtminstone gjorde när jag va liten). Morgondagens mål blir att ge sig ut och leta Bartendaz-pinnar i Värnamo och prova ett pass.



Sånt här gillar vi... alternativ träning alltså. Mer sånt!

1 comment: