Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nu ska håren väck!

Wednesday, July 01, 2009

Nu ska håren väck!

Nu ni mina damer och herrar. Varje sommar blir jag så otroligt trött på denna jäkla hårväxt som måste ansas dagarna i ända. Och varje år köper jag vax bara för att inse att det är lönlöst och att bara en tredjedal av håren försvinner. Dessutom gör det skitont. Så idag skaffade jag mig en epilator. En Philips Satinelle Ice. Jo, jag vet att epilatorer gör ont som fan med, men denna fick jag rekommenderad av en kollega. Det medföljer en liten vante med en kudde man lägger i frysen och så bedövar man innan med hjälp av denna och då ska det tydligen va överkomligt med smärtan. Och tänk va skönt att slippa tänka på't varje jäkla dag. Den lovar 4 veckor utan hår, men det inser till och med jag att det är lögn, men jag är nöjd med en vecka.

Får återkomma med recension senare... vet inte om jag hinner testa idag för jag har fullt upp med tvätt, matlådefix och snart träning, men hör ni plågande vrål nånstans i fjärran är det mycket möjligt att det är jag.

2 comments:

Eva said...

En sån där hade jag när jag var yngre, men jag kastade den till slut. Det gjorde alldeles för jävla ont, och den tog inte alls så mycket hår som jag ville att den skulle ta. Jag hoppas din funkar bättre :)

Hannastacia said...

Hade också en som åkte i sopen när jag va yngre, men jag är beredd att prova igen.