Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dagens Dumheter

Friday, July 10, 2009

Dagens Dumheter

En polsk kvinna beskyller en hotellpool för att ha gjort dottern gravid. Hon är säker på att dottern inte träffade några pojkar på semstern. Jag tror mamma behöver ett wake-up call.

Nu ska
Michael Jackson har mördats!? Dock står inget i artikeln VARFÖR man misstänker detta, bara ATT man gör det. Jag tror nog mer på teorin om överdos i sånt fall.

Linda Svensson, 28, och hennes pojkvän Poyan Aslanian, 29, har bestämt sig för att kriga med
Carolina Gynning och går så långt som att polisanmäla henne. Gynning kallar dem för psykopater och anklagar dom för påhopp och anklagelser som fått henne att stänga sin blogg. De svarar med att de gör det för att motarbeta hennes osunda ideal. Jag har själv inte läst dem så jag kan inte på nåt sätt uttala mig om VAD som skrivits, men detta verkar ju onekligen överlag lite bäbisfasoner... eller?

Forskare har kommit på att man med hjälp av en njurmedicin Rapamune kan leva aslänge. Jag tycker inte alls det låter häftigt, utan snarare skitskrämmande. Vi kan ju inte bara börja leva längre, utan att samhälle och ekonomi är anpassat för det. Dessutom kanske det börjar växa öron lite varstans på kroppen som biverkan av medicin. Creeeeeeeepy.

Nog för nu... måste jobba.

3 comments:

Key said...

Skulle aldrig för mitt liv vilja bli så gammal. Är 64 nu och ålderskrämporna har redan satt in. Räcker om jag blir ca 75.

Mvh Key

Eva said...

Asså, en blogg går väl ut på att man ska få skriva sina åsikter och om sitt liv. Vad jag läste i artikeln så var det bl.a en tjej som hade påpekat att det var olämpligt att Carolina Gynning berättade på sin blogg om att hon åt nån form av antideppressiv medicin. Olämpligt? Varför då? Det är väl jättebra att hon har fått hjälp om hon nu mår dåligt och att hon faktiskt vågar gå ut med det. Det spelar väl ingen roll om man är kändis eller inte, en blogg är fortfarande en blogg och jag tycker det är helt solklart att Carolina har rätt att skriva precis vad hon tycker och tänker utan att någon ska komma och anklaga henne för saker *upprörd*

Hannastacia said...

Klart man ska skriva precis vad man vill. Dock tycker jag att de som kommenterar ska få skriva vad de vill också. Spam är en sak, men åsikter måste de ju få ha... annars kan man ju faktiskt ta bort kommentar-funktionen. Dock tycker jag att anmälan är bra löjligt och överdrivet oavsett vilken sida som skulle gjort det.

Key... jag hoppas dina krämpor stannar till lite och att du lever lite längre än 75, men jag tror många håller med dig.