Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lång väntan på The Hangover 2

Monday, July 13, 2009

Lång väntan på The Hangover 2

Så fort jag hör ordet "komedi" blir jag mycket skeptisk. Sannolikheten att jag kommer tycka den är bra brukar ligga på ungefär 1 av 50. Kanske finns en eller annan replik som får mig att skratta, men det är ytterst ovanligt. Därför blir jag lite besviken att jag får vänta ända till 2011 innan jag får se "The Hangover 2". Ettan var faktiskt den av de där 50 jag tyckte var riktigt rolig. Nu när jag tänker efter kan jag bara komma på en komedi till som är riktigt rolig och det är "Jay and Silent Bob strike back" från 2001.

Anledningen till att jag får vänta till 2011 ska vara att regissören Todd Philips, ska spela in en annan film först, "Due Date". Jag köper det eftersom han i den filmen ska ha med skådisen, Zach Galifianaki, som var den som förgyllde "The Hangover".

No comments: