Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: E-legitimation

Wednesday, July 15, 2009

E-legitimation

Tänk att det ska va så krångligt. Vi har genom jobbet fått e-tjänstekort, som då också ska fungera som e-legitimation. Just nu skulle jag behöva använda det, men kruxet är att man ju då måste ha en kortläsare. På jobbet funkar de inte ännu eftersom datasnubbarna inte lagt in det ännu och därmed får datorn spel när man sätter in sitt kort och skriker att nåt skumt är på gång. På min lilla söte laptop har jag såklart inte någon kortläsare.

Nu tänker ni... varför inte skaffa en e-legitimation på fil? Jo, förstår ni min datorn vägrar. det är något med mitt Java som inte vill funger aoch så har det varit länge. Jag har avinstallerat och installerat igen, men icke, och detta krävs tydligen för att det ska fungera med e-leg på fil.

Så det är la bara för mig att beställa en kortläsare. Ännu en pryl man måste hålla reda på och som säkert inte kommer funka ändå, men jag måste ju ha't. Ful är den också.

No comments: