Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vilket jäkla (para)flax!

Saturday, June 13, 2009

Vilket jäkla (para)flax!

Efter att ha sprungit i lervälling, ätit frulle vid köksbordet och duschat av mig tog jag the HellSaab ut till Marieberg. Jag vet att jag sa att jag inte skulle, men jag tänkte att jag skulle hinna före anstormningen and so I did. Det var inte alls mycket folk när jag anlände. Kunde traska runt i lugnan ro, men.... Som om alla Kumla-bor bestämt sig att åka samtidigt, var stället proppat på 5 minuter. Längst bort från bilen, armbågade jag mig igenom folkmassan och ut i den fria luften. Pust, vilken pers.

Ni anar inte vad jag hann köpa mig innan rusningen. På Lagerhaus hittade jag ett paraply med samma mönster som mitt duschdraperi! och min fine badmössa! Var ju bara tvungen.

Eftersom jag kikade in på Skopunkten (som för övrigt bara hade skräp) passade jag på att handla på Willys... Lite sentimentalt, då detta Willys var det jag och mamma jämt åkte till då jag var urfattig och hon hjälpte mig att storhandla. Jag gillade det förr, men nu tyckte jag det var mest rörigt, så dit åker jag nog aldrig mer.

Fick en rabattkupong på Onoff häromdagen. 75 kronor rabatt på valfri vara. Eftersom jag ville ha en eltandborste åkte jag dit och hittade mig min fine lila Oral-B för 199:-. Perfa! med 75 kronor off blir det ju småpotatis. Det visade sig dock att kupongen inte började gälla fören på måndag och att tandborsten legat i fel låda och kostade 299kr. But, what the hell... nu ska jag få fina gaddar. Gissa vilken färg jag tog? :D


Jag har fått ett nytt smeknamn: Bajskringlan eller Poopiecringle. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

2 comments:

C.Hjort said...

hahahahaha, vem fan har gett dig det namnet???

Hannastacia said...

Ja, vem kan det va *rolleyes*