Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ny dator, damn it!

Sunday, June 14, 2009

Ny dator, damn it!

Ok, så killen hitta ett USB-minne med hemligstämplat information på gatan. Han satte det i sin dator för att kolla vad det innehöll och vips hade han försvarsmaktens säkerhet i sina händer... eller nåt liknande. Att försvaret vill ha hans dator är väl inte så konstigt. Han kan ju verka reko som lämna tillbaks det, men vem vet hur mycket information han kopierade över innan han lämnade tillbaka det. Jag vet inte heller om jag tror på att "han var noga med att inte klicka på de sekretessbelagda handlingarna". Det hade nog jag gjort... antagligen hade jag inte fattat att de var hemligstämplade, men även om de stod i filnamnet vetisjutton om man skulle kunna hålla sig. Bara att spela dum sen om nån skulle komma på en... eller i mitt fall bara va mig själv.


Visst kan det vara bra att vara principfast, men en ny dator! Du borde ju kunna ställa ganska schyssta krav på vad du vill ha för dator i utbyte. Go for it, grabben!

2 comments:

Omnixar said...

Hej!
Grejen är att jag vill behålla min dator, precis som den är. Jag vill inte ha någon ny. Jag vill ha min.
Men tack för stödet!
Mvh, Niclas Jornée

Hannastacia said...

Tyvärr hittar de nog nåt sätt, så du blir av med den ändå... troru inte?

Fan att det inte var jag som hittade de där jäkla USB-minnet... jag både behöver och vill ha en ny dator.