Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: EA Sports Active

Monday, June 22, 2009

EA Sports Active


Detta låter ju lite roligt tycker jag. Christian prata om nån som hade köpt det och det får 4 plus i Aftonbladet. Som en personlig tränare via tv-spel typ. Jag har ju in Twist-stepper, men med alla de regniga dagar denna sommaren bjudit på hittills, skulle det ju inte göra något med ett alternativ till.

Gå på pass på typ Friskis och sånt är inte alls min grej. Visst, det kan ju vara skoj, men att vara tvungen att gå på bestämda tider och trängas med en massa andra förstör det roliga med träningen. Om detta är nåt som jag tror, är det ju typ samma fast i lugn och ro och när man vill. Å, så kan man spara sin träning och alla resultat. Perfa!

Nu är det ju dock säkert svindyrt... speciellt eftersom jag inte har nån konsoll och i sånt fall skulle behöva köpa den med, så det får va, men skoj verkar det... i alla fall första gången. Man får ju bara hoppas att det är lite annan musik i spelet än den i trailern.

Check it out:

No comments: