Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Svettigt

Tuesday, June 30, 2009

Svettigt

Knoppen på mina blomma ser prick likadan ut som igår kväll. Ingen blomning inatt alltså. Känns tråkigt att jag med största sannolikhet inte kommer få se den blomma, men bara att den gjort det (om den nu gör det) är ju spännande i sig.

I går kväll fick jag ett ryck och gjorde crepes. Perfekt med tanke på hur svalt det var från början i köket. Efter att ha stekt pannkakor, champinjoner och purjolök, kokat bechamelsås och slutligen haft hela härligheten i ugnen, var det inte direkt svalare och när jag slutligen gick och la mig var det behagliga 30 grader i lägenheten. Vridit mig hela natten av svett och hosta men NU när det är dax att kliva upp och det känns som jag skulle kunna sova på riktigt, är det alldeles underbart svalt och skönt här inne.


3 comments:

CiBag said...

Den där husfrubeskrivningen känner vi väl alla igen oss i?? Sån är jag vaaarje dag ;)

Hannastacia said...

Haha, jag med och jag har inte ens nån man som kommer hem och tar del av det... jag gör det ändå.

CiBag said...

Ja, man måste ju förbereda sig för när prinsen i ens liv äntligen flyttar ihop med en... då måste man vara i sitt esse och det krävs ju träning ;)