Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Regnet det bara öser ner

Friday, June 12, 2009

Regnet det bara öser ner

Det är fredag. Dock känns det som humöret bara sjunker mer och mer för varje grå minut som tickar förbi. Kom hem från jobbet som en dränkt katt. Jag hade paraply med mig, men det föll sönder bit efter bit längs vägen hem och tillslut hängde det som en vissen nejlika över hövve på mig och gjorde inte mycket nytta så det åkte i sopen halvvägs hem. Parapaly alternativt regnställ registreras nu alltså på shoppinglistan. Ändå är det ganska mysigt med sånt här väder. Jag har köpt mig lite cashewnötter till kvällen som jag tänker avnjuta i soffan, under min goe filt med en kopp Options varm choklad.

Har inga som helst planer för helgen. Jag hade planer på en eventuell tripp till Marieberg/IKEA, men ska vädret vara sånt här blire inge med det! Regn är ju det perfekta shoppingvädret fram för allt för barnfamiljer och jag tänker inte trängas med dom. En repa till Siba lär det i alla fall bli för att inhandla en lila eltandborste och så får jag väl åka till Stadium Outlet och söka regnskydd.

I'll be back latersch.

2 comments:

Eva said...

Ååh...chashew!
Själv ska jag bädda ner mig i soffan och äta chokladbollsdeg och fisa lite.

Hannastacia said...

Låter inte allt för tokigt det heller :D