Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Helgen är slut igen

Sunday, June 14, 2009

Helgen är slut igen

Söndag kväll och snart är ännu en helgen till ända. Fasen, va fort det går jämt. Känns som jag varit mycket produktiv denna helg dock... hunnit med massa och varit på utflykter med HellSaab. Ikväll har jag färgat håret igen... efter två vändor Kashmir Red blev det återigen det gamla hedliga Mörk Mahongybrun.

Glömde tvätta. Damn! Eftersom det verkligen behövs innan midsommar, innebär ju det att jag måste göra det i veckan, och är det nåt jag hatar så är det att behöva springa upp och ner i trapporna efter en hård arbetsdag. Hur ska jag komma undan detta? Kanske handla nytt? Tänk om man hatt plats för en sån liten toppmatad maskin i badrummet. Det vore ju helt suveränt. Tvätta när man vill och behöver.

Allt annat är klart inför en ny måndag. Matlådan är kirrad och kaffebryggarn laddad. Bara att luta sig tillbaka i TV-soffan och babbla med Bäjb. Lovely.

Hoj tills imon.

No comments: