Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Varför inte spritt språngande?

Wednesday, June 24, 2009

Varför inte spritt språngande?

Het diskussion i min favvoblaska idag om att ett badhus i Malmö tillåter kvinnor att bada topless. Vill ni höra min åsikt? Om inte, synd, för här kommer den.

Så länge detta sker i speciellt utvalda badhus så fine... då kan man ju välja om man vill gå dit eller inte. Men. annars... nä... och mina argument är som följer (och nu utgår jag från kommentarerna som publicerats här).

Bara det faktum att 77% av männen och endast 47% av kvinnorna är för detta säger väl egentligen allt! Alla vet väl att det är skillnad på kvinnor och mäns bröst?! Och det finns väl inget ont i det... tror både män och kvinnor vill ha det så.

Jämställdhet. Här kommer det där jäkla ordet igen. Nån person rabblar om kvinnans rättighet att klä sig som hon vill. Jag, men vafasen låt oss då alla, kvinnor som män, gå nakna till badhuset då om vi så vill. Det är inte jämställt när män går barbröstade och ingen direkt bryr sig, mot om en kvinna gör det och åtminstone 50% (troligen mer) av de manliga badarna stirrar sig blinda. Detta borde väl snarare vara negativt för jämställdheten om vi nu ska slänga oss med det ordet jämt och ständigt. Och vill vi verkligen se kissemurror och dinglande penisar i badhuset?

Att det skulle va bekvämt håller jag inte heller med om (men det är såklart individuellt) Jag har inte direkt stora bröst (snarare inga alls) men jag tycker ändå inte det är bekvämt att gå utan BH. Kan bara ana hur obekvämt det måste va om man har stora meloner som guppar fram och tillbaka och slår en i huvudet varje simtag.

Jag skulle då rakt inte vilja bada topless i ett badhus. Jag skulle nog vara mest bekväm i heltäckande kroppsstrumpa!

No comments: