Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Schleten

Sunday, June 21, 2009

Schleten

Hemma i söfa i Örebro. Midsommar tog fullkomligt knäcken på mig. Igår låg jag på golvet hos Cillan i en liten hög nästan hela dagen. Orkade inte ens kolla åt datorn.

Midsommarafton var en hit! Även CiBag, Matte, Björn och Kristin kom över och Björn bjöd på boyband-dans. Bara det! Sen traska vi till Rockbaren, som faktiskt var ganska fullt trots att det var midsommarafton. Regna gjorde det, men det gjorde inte så mycket. Jag och Christian avslutade kvällen på McDonalds innan vi åkte runt halva stan i en taxi som inte hade en aning om var Masthuggstorget låg och kanske därmed bör ge upp sin karriär som taxicahufför i Göteborg.

Jag måste bo på Masthugget! Vet inte hur jag ska bete mig för att få en lya där, men det bara måste ske. En stor tvåa med balkong och ett "musikrum" till gubben. Lovely!

Runt 19.00 åkte vi tillbaka till Värnamo och efter ett mål på Burger King (vi klämde en Masthuggs-pizza tidigare på dan) slockna vi bägge i soffan.

Idag har inte heller blivit mycket gjort. Film och soffa. Vill ni se en knäpp film kan ni kika på "Lars and the real girl". En film om en ensam snubbe som köper en docka i naturlig storlek på internet och tror hon är på riktigt. Ganska underhållande faktiskt... och knäpp.


Resan hem var en mardröm. Jäkla tokregn och sol om vartannat. Såg ingenting långa stunder. Som tur var inte så fruktansvärt mycket trafik i alla fall.

Måndag igen i morrn då... suck.

2 comments:

CiBag said...

Va bra att ni kom hem ordentligt :) Va lite orolig (vet ju hur d är att köra på bakfyllan...) Tack för i fredags, d va jättekul att ses! Nästa gång blir Sonisphere :) :) :D

Hannastacia said...

Tack själv! Det gick bara bra att åka hem... mannen körde :D.