Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: MTV's killing Michael Jackson

Tuesday, June 30, 2009

MTV's killing Michael Jackson

Som om han inte vore död nog, försöker MTV tydligen ta dö på den lilla plats Michael Jackson eventuellt har kvar i våra hjärtan med sin tributepryl. Om och om igen! Man tröttnar både på inslaget och på gubben själv. I.o.f.s. såg jag en ny variant i morse, dock ÄNNU längre än den förra. Jag undrar så hur de tänkte när de anställde samma kvinna som tjötar i Desperate Housewifes som speakervoice? Låter mer som en reklam för Lokavatten än en tribute till en avliden ikon.

Till MJs fans vill jag bara säga: Ge er nu för fan! Jacksons fans tar livet av sig. 12 stycken hittills. For what? Vansinne. Och vadå depression? Ledsen, ok... sorgligt, ok... men att gå och bli deprimerad av att en popstjärna dör är fan inte klokt. Då behöver man vård och inte tröst. Och hjälplinjer? Seriöst?

Bara hoppas att de lyssnar på Jesse Jackson och Gary Taylor och slutar upp med dumheterna, för vad ska det gö för nytta och ta dö på sig själv? Men sen är det ju också så att i USA är allt ursäktat så länge man säger att gud sa åt en att göra det.

No comments: