Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rör på påkarna, socialnämndsnisse!

Tuesday, June 30, 2009

Rör på påkarna, socialnämndsnisse!

Signe har det varmt, liksom vi andra, men Signe är 95 år! Dessutom bor hon på ett vårdboende, där man kan tycka förhållandena kring ens gamla borde vara optimla, men som så ofta sviktar detta.

I bland är kvällspressen bland det bästa som finns. Inger Petersson, enhetschef, säger att hon klagat i 6 år och det tvivlar jag inte en sekund på. Men "klaga" funkar ofta väldigt dåligt och inte förren nu när det skrivs om det i tidningen lovas det att nånting ska göras. Löftet har säkert getts tidigare av socialnämnden, men nu står det i tidningen och för att undvika vidare reportage och anmälningar blir det nog ljud i skällan nu. Att anhöriga ska behöva ens klaga på en sån sak är ju skandal. Det ska aldrig gå så långt. Jag slår vad om att även de som jobbar där klagat, men det är ju ännu lättare att slå undan.

Att Signe eventuellt ska behövs dö av värmeslag (för det är vad som händer med gamla när det blir för varmt) för att ingen gör nåt som borde vara så självklart, när hon överlevt annat i 95 år känns lite väl katastrofalt va?

No comments: